Antalya'nın Çıralı sahilinde caretta carettalar yumurta bırakmaya başladı Antalya'nın Çıralı sahilinde caretta carettalar yumurta bırakmaya başladı

Fen İşleri, Park Bahçeler ve Su İşleri Müdürlüğü ekiplerinin faaliyetlerini gözlemleyen Döğüşcü ve Özyüksel, çalışan işçilere öğle yemeği ikramında bulunarak kolaylıklar diledi.

Döğüşcü Ve Özyüksel Kadirli'de Incelemelerde Bulundu (7)Yapılan ziyaret sırasında ekiplerin çalışmaları hakkında bilgi alan yetkililer, ilçe genelinde yürütülen projelerin son durumunu değerlendirdi.

Döğüşcü Ve Özyüksel Kadirli'de Incelemelerde Bulundu (6)Fen İşleri ekiplerinin yollardaki bakım ve onarım çalışmaları, Park Bahçeler Müdürlüğü'nün park düzenlemeleri ve Su İşleri Müdürlüğü'nün altyapı projeleri hakkında bilgilendirildi.

Döğüşcü Ve Özyüksel Kadirli'de Incelemelerde Bulundu (5)Döğüşcü ve Özyüksel, Çizmeli Camii'nde Cuma namazı sonrası vatandaşlara tatlı ikramında bulunarak halkla bir araya geldi.

Döğüşcü Ve Özyüksel Kadirli'de Incelemelerde Bulundu (2)Belediye başkan vekili ve meclis üyesi, vatandaşların istek ve önerilerini dinledi ve belediye çalışmalarına dair bilgi verdi.

Döğüşcü Ve Özyüksel Kadirli'de Incelemelerde Bulundu (3)Bu tür ziyaretler, belediye yetkililerinin ilçe genelindeki çalışmaları yerinde gözlemlemeleri ve vatandaşlarla iletişim kurmaları açısından önemli bir rol oynuyor.

Muhabir: Ersin Şimşek