Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Yönetim Kurulu Üyeleri, kentte İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne ziyarette bulundu.
CGC heyeti, ilk ziyareti İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne gerçekleştirdi.
Ziyarette, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri ve Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, Yönetim Kurulu üyeleri ve gazeteciler Aydın Deniz, Şükrü Tozluklu, Esef Gök, Erhan Özmen ve Murat Deniz Demirci yer aldı.
İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa İlmeç, göreve 2022 başlarında başladığını ifade ederek, o günden bu yana yapılan tarımsal faaliyetler, hayvancılık ve tarım için verilen hibe kredileri ve projelerle ilgili basın mensuplarına sunum yaptı.
Başkan Cihangir, İl Müdürü İlmeç’e bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.
CGC yönetimi daha sonra Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
Başkan Cihangir ve yönetimi, geçtiğimiz günlerde tekrar başkanlığa seçilen Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Gündeme dair yapılan fikir alışverişinden sonra CGC yönetimi OTSO’dan ayrıldı.
CGC Yönetimi son olarak Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünü ziyaret etti. Şube Müdürü Oktay Deniz tarafından karşılanan gazetecilere, av koruma faaliyetleri ve kaçak avcılara yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.
Başkan Cihangir, Şube Müdürü Deniz’e görevinde başarılar dileyerek kolaylıklar diledi. Şube Müdürü Deniz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek ziyaretten dolayı CGC yönetimine teşekkür etti.
CGC