Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC)'ni ziyaret etti.

Deva Partisi İl Başkanı Abdullah Göktürk Mercanlı ve Yönetiminin de katıldığı ziyarette konuşan Oktar, yerel basının sorunlarını dinlemek için il il gezmeye devam ettiklerini söyledi.

Ziyarette partisinin iktidara gelene kadar Türkiye genelinde çalışmalarının hız kesmeden süreceğini ifade eden Oktar, şunları kaydetti:

“Bizim için Osmaniye ve Akdeniz bölgesi önemlidir. Yapılanmamızı tamamlıyoruz. Partimiz kurulalı 1,5 yıl oldu. Bu süreçte yeni bir siyasi anlayış da geliştirmeye çalıştık. Biz una çözüm siyaseti diyoruz. Ülkemizin sorunları var. Bu sorunları çözecek bir siyasi partinin olmadığını düşünerek Deva Partisini kurduk. Eylem planları, çözüm siyaseti demeye başladık. Dilimizi değiştirmemiz gerektiğini söyledik. Kutuplaşmış bu siyaset anlayışı içerisinde siyasete yeni yüzler gelsin istedik ve bu yüzden partimizde yüzde 50’den fazla yeni siyasete girenler var. Bizlerin sorunları açık ve net olarak konuşmamız lazım. Sorunu tanımlamadan onu konuşmadan ilerleyemezsiniz.”

Misafirperverliklerinden dolayı CGC Başkanı Ali Cihangir ve CGC üyelerine teşekkür eden Oktar, bu ziyaretin tekrardan yapılacağını ve kendilerine de kapılarının her daim açık olduğunu belirtti.

CGC Başkanı Ali Cihangir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar, hanımefendiye yapmış oldukları nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Yerel basının sorunlarını dinleyen herkese kapımız her zaman açık olacaktır." diye konuştu. CGC Basın