Alay, uzun yıllar boyunca partisine hizmet ettiğini ve çeşitli görevlerde bulunduğunu belirterek, partiden ayrıldığını açıkladı.

Bakan Uraloğlu: "Bin 714 kilometre olan otoyol ağımız 3 bin 726 kilometreye ulaştı" Bakan Uraloğlu: "Bin 714 kilometre olan otoyol ağımız 3 bin 726 kilometreye ulaştı"

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada Alay, "25 yıldır her türlü zorluklar içerisinde, gösterilen Milletvekili adaylarının ve Belediye Başkan adaylarının başarısı için canla başla mücadele ettiğim, bu yolda maddi ve manevi olarak tüm gücümü sergilediğim, Cumhuriyet Halk Partisinden istifa etmiş bulunmaktayım. Birlikte ter akıttığım arkadaşlarıma emek veren dostlarıma, bir gün hakkedenin hakkettiğini alması dileğiyle, başarılar dilerim. Siyaset içerisinde karşı karşıya gelip kırdığım dostlarımdan af dilerim, gösterdiğiniz saygı ve sevgiye minnettarım" ifadelerini kullandı.

Alay'ın istifası CHP Arsuz Belediye Başkanlık yarışında dengeleri değiştirecek önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Editör: Resul Özdil