Bağımsız Türkiye Muğla Belediye Başkan Adayı Öznur Atayeter, Muğla Sanayi Esnafı'nın sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Btp Muğla Belediye Başkan Adayı Atayeter Muğla Sanayi Esnafının Sorunlarını Dinledi (1)Atayeter, sanayi esnafının taleplerini not alarak, konuyla ilgili STK temsilcileriyle iletişime geçtiğini ve benzer sorunları çözen sanayi odalarıyla görüşmeler gerçekleştirdiğini belirtti.

AK Parti, Kızılcahamam'da İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Düzenleyecek AK Parti, Kızılcahamam'da İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Düzenleyecek

Btp Muğla Belediye Başkan Adayı Atayeter Muğla Sanayi Esnafının Sorunlarını Dinledi (2)Atayeter, "Muğla Sanayi Esnafı'nın sorunlarını dinledik ve birlikte çözüm önerilerimizi değerlendirdik. Onların taleplerini not aldık ve konuyla ilgili STK temsilcilerini aradık. Benzer sorunları çözen sanayi odalarıyla görüştük ve projeler konusunda destek istedik. Seçilmemiz halinde, bu sorunlara çözüm olabilecek çalışmaları öncelikli olarak uygulamaya koyacağız" dedi.

Btp Muğla Belediye Başkan Adayı Atayeter Muğla Sanayi Esnafının Sorunlarını Dinledi4Muğla Sanayi Esnafı'nın sorunlarını anlamak ve çözüm önerileri geliştirmek amacıyla yapılan bu çalışmaların, Muğla'nın sanayi alanındaki gelişimine katkı sağlayacağı belirtiliyor.

Editör: Resul Özdil