Osmaniye Büyük Birlik Partisi İl Başkanı (BBP) Mehmet Tamer Taşdelen, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ne (CGC) iade-i ziyarette bulundu.

BBP İl Başkanı Mehmet Tamer Taşdelen, ziyarette yaptığı açıklamada, partilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunanlara yönelik iadeyi ziyarette bulunduklarını belirtti.

Basın mensuplarının önemli görev ifa ettiğini kaydeden Taşdelen, "Göreve geldiğimiz günden bu yana hayırlı olsun ziyaretine gelenlere iadeyi ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu günkü ziyaretimizde ülkemizin ve Osmaniye'mizin sorunlarını konuştuk. Tespitlerimiz ve çözüm önerilerimize yönelik çalışmalar yürütüyoruz. Bu anlamda basın mensuplarımızın desteğinin önemli olduğunun farkındayız. Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir ve cemiyet üyeleriyle istişarelerde bulunduk. Kendilerine, partim ve şahsım adına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Cihangir, ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında, "BBP İl Başkanı Mehmet Tamer Taşdelen'e ve yönetimine görevinde başarılar dilerim. Siyaset, halka hizmet anlamında bir araçtır. Kente güzel hizmet sunmak atılacak her adımı destekleriz. Siyasilerden beklentimiz, kentin sorunlarını gündeme getirerek daha yaşanabilir bir şehrin çabası içinde olmalarıdır. Bizler BBP İl yönetimine bundan sonra yapacak olduğu çalışmalarının hayırlara vesile olmasını dilerim" ifadelerine yer verdi.

-İnternet yasasını önemsiyoruz

Cihangir, yerel basının bitme noktasına geldiği bir sürecinin yaşandığını dile getirdi.
Son bir umut olarak internet yasası çalışmasının beklendiğini anlatan Cihangir, “Bu yasa yapılırsa meslektaşlarımız işlerine devam eder. En büyük sıkıntı sosyal medyadır. Bir taraftan iyi gibi görünse de diğer taraftan da sıkıntı teşkil ediyor. İnternet yasasıyla ilgili konuşulurken de “basın özgürlüğüne kısıtlama mı geliyor” konusu tartışılmaya başlandı. Sanırım bizler özgürlük kavramını iyi algılayamıyoruz. Basın etiği üzerinde durmamız lazım. İnşallah iyi olur diye bekliyoruz. Yerle basının bitmesi, genel basının da bitmesi anlamına gelir” diye konuştu. CGC Basın