Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, kentin sosyal ve ekonomik hayatına önemli bir katkı sunacak olan "Kent Lokantası" projesinin temelini attı.

Belen'de orman yangınları mücadele komisyonu toplantısı yapıldı Belen'de orman yangınları mücadele komisyonu toplantısı yapıldı

Başkan Olcar'ın Kent Lokantası Projesi Dualarla Başladı (1)Pazar Mahallesi eski sebze hali girişinde gerçekleştirilen törende Kur'an-ı Kerim okunması ve dualarla başlayan etkinlikte, Başkan Olcar ilk kazmayı kendisi vurarak projenin startını verdi.

Başkan Olcar'ın Kent Lokantası Projesi Dualarla Başladı (3)Kent Lokantası'nın, hijyenik ortamda hazırlanacak kaliteli ve uygun fiyatlı yemeklere erişimi kolaylaştıracağını belirten Başkan Olcar, yaptığı açıklamada, "Kadirli Belediyesi olarak insanların ihtiyaçlarına yönelik en güzel hizmetleri birlikte yapacağız. Kent Lokantası projesi de bu hizmet anlayışının bir yansımasıdır. Projemizin hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Olcar'ın Kent Lokantası Projesi Dualarla Başladı (4)Törene katılan vatandaşlar da Başkan Olcar'a desteklerini göstererek teşekkür ettiler. Başkan Olcar, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirerek etkinliği sonlandırdı.

Başkan Olcar'ın Kent Lokantası Projesi Dualarla Başladı (5)Projenin tamamlanmasıyla birlikte Kadirli halkının sağlıklı ve uygun fiyatlı yemeklere kolay erişim sağlayacağı belirtiliyor.

Başkan Olcar'ın Kent Lokantası Projesi Dualarla Başladı (7)Başkan Olcar'ın Kent Lokantası Projesi Dualarla Başladı (6)

Muhabir: Ersin Şimşek