İlçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı ve Bahçe Belediye Başkanı Zeynel Mete Kadıoğlu'nun katılımıyla düzenlenen etkinlikte kamu görevlileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş bir araya gelerek bayram sevincini paylaştı.

Hatay'da darbedilerek öldürülen kişinin ailesinden soruşturmanın genişletilmesi talebi Hatay'da darbedilerek öldürülen kişinin ailesinden soruşturmanın genişletilmesi talebi

Bahçe'de Geleneksel Bayramlaşma Buluşması Coşkulu Şekilde Gerçekleşti (4)Başkan Kadıoğlu, buluşma esnasında yaptığı konuşmada tüm Bahçelilerin Ramazan Bayramı’nı içtenlikle tebrik etti ve huzur, sağlık, barış ve bereket dileklerini iletti.

Başkan, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından vatandaşlarla bu bayramlaşma vesilesiyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Bahçe'de Geleneksel Bayramlaşma Buluşması Coşkulu Şekilde Gerçekleşti (3)Başkan Kadıoğlu, konuşmasında vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için çalışacaklarını ifade etti.

Bahçe'de Geleneksel Bayramlaşma Buluşması Coşkulu Şekilde Gerçekleşti (2)

Ayrıca, görevlerini en iyi şekilde yerine getirme kararlılığında olduklarını ve bu süreçte vatandaşlara hizmet etmenin önemine vurgu yaptı. Başkan, oy veren vatandaşların güvenini boşa çıkarmamak ve oy vermeyen vatandaşların da gönüllerini kazanmak için çalışacaklarını belirtti.

Bahçe'de Geleneksel Bayramlaşma Buluşması Coşkulu Şekilde Gerçekleşti (1)Bayramlaşma etkinliği, sevgi, saygı ve hoşgörünün ön planda olduğu, dayanışma ruhunun pekiştiği bu özel günde vatandaşların bir araya gelerek bayram sevincini paylaşmasıyla coşkulu bir şekilde son buldu.

Son olarak Başkan Kadıoğlu, mübarek Ramazan Bayramı'nın tüm Bahçelilere huzur, mutluluk, barış ve bereket getirmesini dileyerek etkinliği sonlandırdı.

Editör: Resul Özdil