Bakan Uraloğlu: "Bin 714 kilometre olan otoyol ağımız 3 bin 726 kilometreye ulaştı" Bakan Uraloğlu: "Bin 714 kilometre olan otoyol ağımız 3 bin 726 kilometreye ulaştı"

Ziyaret sırasında Kaya, Osmaniye'nin geleceği için kurduğu hayalleri ve partisinin vizyonunu aktardı.

Bağımsız Türkiye Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Alparslan Kaya, Çarşı Esnafını Ziyaret Etti (1)Kaya, ciğerci Serdar'a döneminde Osmaniye'nin yönetiminde olacaklarını ve şehrin potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceklerini belirterek, "Yok etmeye değil, var etmeye. Hiç etmeye değil, yaşatmaya. Vicdan, vizyon ve akıl ile yönetmeye geliyoruz" dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Alparslan Kaya, Çarşı Esnafını Ziyaret Etti (3)Kaya, şehir için kurdukları hayallerin sınırsız olduğunu ve "Biz başkayız, sizlerle çok daha başkayız" diyerek Osmaniye'nin geleceği için iddialı olduklarını ifade etti.

Bağımsız Türkiye Partisi'nin belediye başkan adayı olarak farklı bir bakış açısıyla seçimlere hazırlandığını belirten Kaya, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek için çalışacaklarını vurguladı.

Bağımsız Türkiye Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Alparslan Kaya, Çarşı Esnafını Ziyaret Etti (2)Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ciğerci Serdar ise Kaya'ya başarılar dileyerek, ilçenin geleceği için yapılacak çalışmalarda desteklerini açıkladı.

Editör: Resul Özdil