Gülsoy, mesajında bayramın manevi önemine vurgu yaparak, birlik ve dayanışma ruhunu pekiştirmeye çağırdı.

Gülsoy'un mesajında öne çıkan başlıklar şöyle: "Değerli Hemşehrilerim, Gönüllerimize zenginlik veren, yüce Allah’ın bizleri rahmet ve mağfireti ile kuşattığı on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının ardından hep birlikte bayramı idrak edeceğiz.

Düziçi’ne Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Binası Geliyor Düziçi’ne Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Binası Geliyor

Bayram, sevdiklerimizle paylaşmanın, komşularımızla kaynaşmanın ve ihtiyaç sahipleriyle dayanışmanın önemini bizlere hatırlatan bir zaman dilimidir. Bu bayramda etrafımızdaki insanlara sevgiyle yaklaşalım, yardıma muhtaç olanlara destek olalım ve birbirimizin ihtiyaçlarına duyarlılık gösterelim. Böyle mübarek günleri bir vesile olarak görüp; dargınlıklarımızı ve kızgınlıklarımızı unutup kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirelim. Böylece bayramın manevi değerini en güzel şekilde yaşayarak toplumumuzun dayanışma ve birlik ruhunu pekiştirirelim.

Bu duygularla Osmaniyeli hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyor; sevdiklerinizle beraber sağlık, mutluluk, bereket ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Rabbim tutmuş olduğunuz oruçları ve yapmış olduğunuz ibadetleri kabul eylesin. Ramazan Bayramınız mübarek olsun" 

Gülsoy'un bu duygusal ve birlik mesajı, Osmaniye halkı ve tüm İslam aleminin bayramını coşkuyla kutlamalarına vesile olacak gibi görünüyor.

Muhabir: Resul Özdil