AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Mehmet Çillem, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Şen, Murat Büyükmert, Kaya Doruk, Selver Eskil, Turgut Kararmaz, İrfan Kıpırtı, Ökkeş Enni ile birlikte gazetemizi ziyaret ettiler.

Göreve geldiklerinden itibaren kamu kuruluşlarını, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini; bilgi alış verişinde bulunduklarını belirten Mehmet Çillem bu çerçevede SABIR GAZETESİ’ni de ziyaret ettiklerini ifade etti.

Ziyaret esnasında Düziçi’nin gündemine dair gelişmeleri değerlendiren İlçe Başkanı Mehmet Çillem: “Basınımızın önemli bir unsuru olan Düziçi Sabır Gazetesi’ni de aynı çerçevede bilgi alışverişinde bulunmak üzere ziyaret etmiş bulunuyoruz. İlçemizdeki gelişmeleri vatandaşımızın taleplerini ve önerilerini almaya çalışıyoruz. Bu tespitler bizim çalışmalarımıza ışık tutacak. Sizinle ziyaretimizde de Düziçimizdeki yerel basının sorunlarını tespit etmek ve bu konuda neler yapılabilir sizden dinlemek istiyoruz. Basın artık günlük hayatımızın olmazsa olmazıdır. Çağ iletişim çağıdır. Bizim de buna ayak uydurmamız lazım. Bunun için de basınımızın sorunlarını gidererek, onların görevlerini tam olarak yapabilmelerine zemin hazırlamak lazım” dedi.


Düziçi Sabır Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ersin Şimşek: “Ziyaretinizden dolayı size ve arkadaşlarınıza teşekkür ediyoruz. Göreve gelmenizin üzerinden az bir zaman geçmiş olmasına rağmen, yoğun bir biçimde çalıştığınızı görüyoruz. Biz de yerel basın olarak bu çalışmaları takip ediyoruz. İlçemizdeki sorunları bugün sizlere başlıca anlatmaya çalıştık. Bunların yanı sıra yerel basının oldukça önemli sorunları var, bunların bazıları yasal düzenlemelerle bazıları da mahallinde sosyal ilişkileri sürdürerek, çözülecek sorunlar. Yerel gazetelerimiz zor koşullar altında, halkın haber alma hakkını değerlendirmek üzere görev ifa etmenin gayreti içerisindeyken şartlara ayak uydurabilmek için elbette ki ekonomik imkanlar da önemli rol oynuyor. Hayat hakları sadece duyarlı sponsorların ve reklam verenlerin insiyatifine bırakılmış durumda. Bu konuda siyasi partilerin de kendi çevrelerindeki iş adamlarının reklam konusunda da destek olmasını önermelidir. ‘dedi.