Ak Parti de tüm teşkilatlarda kongre sürecinin başlamasıyla bir çok il ve ilçe teşkilatlarında değişime gidilirken, Ak Parti Genel Merkezi ile yapılanan istişareler neticesinde Ak Parti Düziçi Gençlik Kolları İlçe Başkanlığına Abdullah Şen tekrardan atandı.

Abdullah Şen'in görevine devam etmesi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Ak Parti Düziçi Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Şen sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, 6. Olağan kongre sürecimizin başlamasıyla, AK Parti Genel Merkezimiz ile yapılan istişareler neticesinde Düziçi Gençlik Kolları İlçe Başkanlığına tekrardan atanmış bulunmaktayım.

İlk göreve gelişimizde bir söz vermiştik, Allah nasip ettiği sürece sıkmadık el , çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayıp, Anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşımızı gediğine koymanın mücadelesini vererek 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine, büyük ve güçlü Türkiye hayaline emin adımlarla risk alarak koşacağız dedik. Bugün yeni bir döneme Bismillah çekerek başlayıp, sadece seçim zamanı olmaksızın tüm hemşehrilerimizin yanında olacağız ve derdiyle dertleneceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN beyin “ Makamlarımızın hizmet makamı olduğunu unuttuğumuz gün siyasette işimiz kalmamıştır “ dediği gibi makamlarımızın, görevlerimizin ne kadar kutsal bir görev olduğu bilinciyle bu davaya inanmış ak neferler , Hz. Ömer’ler ve Hz. Hamza’lar ile İlçemize ,İlimize , Ülkemize ve teşkilatımıza hayırlı hizmetler ve görevler yapmaya çalışacağız inşallah ifadelerini kullandı.