Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Kocaispir, Türkiye'nin önde gelen organize sanayi bölgelerinden biri olan Adana Organize Sanayi Bölgesi'nde (AOSB) Kadın Platformu Başkanı  Ayça Çelik Gözek'in liderliğinde kadın sanayicilerle bir araya geldi.

Derya Yanık Kadirli’de: Hasar Gören Tarım Alanları İçin Acil Destek Sözü Derya Yanık Kadirli’de: Hasar Gören Tarım Alanları İçin Acil Destek Sözü

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kocaispir, Aosb'de Kadın Sanayicilerle Buluştu (4)Başkan Adayı Kocaispir, kadın sanayicilerin katkılarıyla sanayiye değer ve emek kattıklarını belirterek, bu değerli buluşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kocaispir, Aosb'de Kadın Sanayicilerle Buluştu (2)Bu önemli toplantı, Adana'nın sanayi potansiyelini ve kadın girişimciliğinin önemini bir kez daha vurguladı. Başkan Adayı Kocaispir, kadın sanayicilerle yapılan bu görüşmenin, Adana'nın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kocaispir, Aosb'de Kadın Sanayicilerle Buluştu (1)AOSB'deki bu etkileyici toplantı, kadınların iş dünyasındaki rolünün ve katkılarının önemini vurgulayarak, Adana'nın ilerlemesine dair umut verici bir adım olarak kaydedildi.

Editör: Anıl Sarı