İba, halka seslenerek çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını ifade etti.

Antalya'da fener alayı ve konser düzenlendi Antalya'da fener alayı ve konser düzenlendi

Düziçi İlçesi'nde altyapı ve yol çalışmalarına devam eden Belediye Başkanı Mustafa İba, Fatmagül Konakları civarında başlatılan yol çalışmalarının, yağışlar nedeniyle ara verilmişti. Ancak İba, yapılan planlamalar doğrultusunda çalışmalara yeniden başlandığını duyurdu.

Başkan İba, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kıymetli Hemşehrilerim; Fatmagül Konakları civarında başladığımız ancak yağmur nedeniyle ara verdiğimiz yol çalışmalarımızı yeniden başlatarak devam ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda yollarımızı tamamlayarak hemşehrilerimizin istifadesine sunacağız. Gösterdiğiniz sabır için teşekkür ediyor, memleketimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Yağışların Ardından Düziçi Yollarında Yeniden Hareket (2)Başkan İba'nın bu açıklamasıyla birlikte, Düziçi İlçesi'nde yaşayan vatandaşlar yol çalışmalarının tamamlanması ve daha güvenli bir ulaşım imkanına kavuşmaları için umut dolu bir bekleyiş içerisine girdi.

Yapılan çalışmaların ilerleyişi vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, Belediye'nin hizmetlerine olan desteğin devam ettiği gözlemleniyor.

Muhabir: Ersin Şimşek