Festivalde mutfak sanatlarının ustalıklarını sergileyen öğrenciler, tatlı bir rekabet ortamında yeteneklerini gösterme fırsatı buldular.

Hatay'da öğrencilere siber suçlar anlatıldı Hatay'da öğrencilere siber suçlar anlatıldı

Kahramanmaraş: Şehit Dinçer Akkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birincilik ödülüne layık görülürken, MADO Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Mikrime Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu.

Hatay: Nimet Fahri Öksüz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Belen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Rahime Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Osmaniye) ise üçüncü sırayı aldı.

Adana: Nezihe Yalvaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birincilik ödülüne layık görülürken, Tarsus Adile Onbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Mersin) ikinci, Mersin Toroslar Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Mersin) ise üçüncü oldu.

Antalya: Manavgat Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birincilik ödülünü kazanırken, Emekevler Şehit Rıza Çevik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Burdur) ikinci, Gül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (İsparta) ise üçüncü sırayı elde etti.

Yarışmada dereceye giren ekiplere kupa ve madalyaların yanı sıra özel Chef koleksiyonundan ürünler hediye edildi. 4 Mayıs'ta gerçekleşecek olan finalde ise Türkiye birincisi, ikincisi ve üçüncüsü belirlenecek ve ödüller sahiplerini bulacak. Bu yarışmanın geleceğin şefleri için önemli bir adım olduğu belirtilirken, Jumbo'un mutfak kültürüne verdiği önem ve desteği de vurgulandı. Geleceğin şef adaylarının bu zorlu ve keyifli yolculuklarında her adımda yanlarında olmayı hedefleyen Jumbo, bu organizasyonlara destek vermeye devam edecek. 

Editör: Mehmet Çardak