İSTANBUL (AA) - Zorlu Tekstil, İstanbul Fuar Merkezi’nde devam eden HOMETEX Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı'nda sergilediği yenilikçi ürünleriyle ziyaretçilerin beğenisini topladı.

Zorlu Tekstil'den yapılan açıklamaya göre, şirket, Hometex Fuarı’nda yenilikçi ev tekstili ve lisanslı ürünleriyle dikkati çekti.

Sürdürülebilir bir dünya hedefiyle sunduğu ürün ve çözümleriyle büyümeye devam eden Zorlu Tekstil, hayata geçirdiği projelerle de aynı zamanda sektöre ilham oluyor. Şirket, teknolojiyi yenilikçilikle birleştirerek, ileri seviyede müşteri memnuniyeti elde etmeyi hedeflerken, sürekli genişlettiği ürün gamı ve yüksek kalitesiyle her zaman müşterilerinin ilk tercihi olmak için çalışıyor.

Perdeden nevresime, yatak örtüsünden havlu ve lisanslı ürünlere kadar uzanan geniş ürün yelpazesini Hometex Fuar’ında müşterileriyle buluşturan Zorlu Tekstil, yatak tekstili ve banyo tekstilini kapsayan natural dreams, bamboo dreams, lovely dreams koleksiyonlarını ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Zorlu Tekstil fuarda farklı yeni kalitelerde uyku seti koleksiyonlarını tanıttı. Fuarda en çok ilgi gören ürünlerden biri olan perde tarafında Nouvelle koleksiyonu daha "premium segment" olarak ilk defa hazırlandı. Kombinlenebilir üst segment perde koleksiyonu olarak konumlanan bu seride, ambalajdan kataloğa kadar birçok yenilik eklendi. Taç Collection ise, yeni desenleri ile fuarda ilgi gördü.

- Zorlu Tekstil, 100’den fazla lisanslı karakterin ürünlerini sunuyor

Taç Kids and Teens serisini büyütmeye devam eden Zorlu Tekstil, çizgi kahramanlar ve spor kulüplerini içeren 100’den fazla lisanslı karakterin ürünlerini sunuyor.

Ayrıca Disney'in yeni bir konumlandırması ile tüm dünyayla buluşturduğu Disney Home markasının Avrupa, Rusya ve Türkiye'deki üretim, satış ve pazarlama hakkını elinde bulunduran şirket, Disney'in 100'üncü yılına özel olarak tasarladığı D100 özel ürünlerini de fuarda sergiledi. Ürünler, özellikle gençler tarafından çok beğenildi.

Bir üretici olarak Disney Home lisanslı ürünlerinde güçlü bir konumda olan ve dünyanın popüler ve sevilen karakter lisanslarına sahip Zorlu Tekstil, ayrıca bu sene lisanslı ürünlerde ilk defa okul öncesi yaş grubu için mutfak seti hazırladı. Bebek grubunda da, birbirinden renkli ürünlerini sergileyerek fuarın en çok ziyaret edilen standı oldu.