Osmaniye

Yıldız'ın Ziyaretleri, MHP Aday Adaylığına Yönelik Destekleri Artırıyor

Abone Ol

Yıldız'ın Ziyaretleri, MHP Aday Adaylığına Yönelik Destekleri Artırıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye Milletvekili Aday adayı Selim Serhan Yıldız, adaylığını açıkladıktan sonra bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Selim Serhan Yıldız, Türk Eğitim-Sen Düziçi Başkanı Ali TUZCU, MHP Düziçi İlçe Başkanı Mehmet Fatih MART, Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Fatih ÜSTÜNER, İl Genel Meclis Başkan Vekili Enver Bozdoğan, TÜRKAV Osmaniye Şube Başkanı Çağrı Hörmet, Türk Eğitim-Sen İl Başkanı İsmail KILINÇ, Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak BULUT, MHP Merkez İlçe Başkanı Bilal, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa KALAYCI, MHP Genel Sekreteri İsmet BÜYÜKATAMAN, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar YILDIRIM, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil AYDIN ve TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz'ı ziyaret ederek adaylık çalışmalarını anlattı ve destek istedi.

Selim Serhan Yıldız, tüm ziyaretlerinde ilgi ve nezaketle karşılandığını belirterek teşekkürlerini iletti ve saygılarını sunmayı ihmal etmedi. Görüşmelerindeki samimiyet ve olumlu atmosfer, Yıldız'ın adaylık çalışmalarına büyük bir ivme kazandırdı. Bu gelişme, parti içinde ve seçmenler arasında büyük bir heyecan yarattı ve Yıldız'ın adaylık şansını artırdı.

Tüm bu gelişmeler, Selim Serhan Yıldız'ın MHP Osmaniye Milletvekili aday adaylığına yönelik büyük bir destek olduğunu gösteriyor. Yıldız, bu desteği daha da ileriye taşıyarak seçim kampanyasına devam edeceğini ifade etti.

Haber: Ersin Şimşek

Sabır Gazetesi