Yanbak “Osmaniye'nin kalkınması ve gelişmesi için elimden geleni yapacağım”

Ak Parti Düziçi İlçe Başkanı Mehmet Çillem, ilçe başkanlığı binasında düzenledikleri haftalık olağan yürütme ve yönetim kurulu toplantısına, Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Zafer Yanbak'ın da katıldı.

Mehmet Çillem, toplantıya katılan isimler arasında İl Koordinatörü Kerim Çakmak, İl Genel Meclis Üyesi Fevzi Kamalı, gençlik/kadın kolları, belde başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığını ifade etti

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Zafer Yanbak'ın "Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, Osmaniye'nin sorunlarını ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Bölgeye yaptığımız ziyaretler ve gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sayesinde, halkımızın sorunlarını yakından takip ediyor ve çözüm yolları üretmeye çalışıyoruz. Partimizin felsefesi gereği, hizmet etmek bizim için bir onurdur. Bu nedenle, milletimize daha iyi hizmet edebilmek için Ak Parti Osmaniye Milletvekili aday adayı olarak bu yola çıktım.

Osmaniye'mizi daha da ileriye taşımak için, vizyonumuzu genişletmek, projeler üretmek ve hizmet kalitesini artırmak zorundayız. İşte bu yüzden, seçildiğim takdirde, Osmaniye'nin kalkınması ve gelişmesi için elimden geleni yapacağım” dedi.

Başkan Çillem ise Zafer Yanbak ve diğer aday adaylarına teşekkür ederek, "Hepimiz Düziçi için çalışıyoruz. İnşallah bu birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi daha iyi bir yere getireceğiz. Halkımızın her zaman yanındayız" şeklinde konuştu.

Haber : Ersin Şimşek

Sabır Gazetesi