Seydi Gülsoy Halk Pazarında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Yaklaşan seçimler öncesi siyasi arenada hummalı çalışmalar göze çarpıyor. AK Parti teşkilatlarının da çalışmalarına hız verdiği gözlerden kaçmıyor. Osmaniye İl Başkanı Seydi Gülsoy da sürekli sahaya çıkarak hemşehrileri ile hasbihal ediyor. Pazar günü özellikle Pazar Pazarı esnafları ve alış veriş için gelen vatandaşlarla biraraya gelen Gülsoy gördüğü ilgiden oldukça memnun oldu.

Türkiye Yüzyılı Programı çerçevesinde sürekli çalışan ve vatandaşların sesine kulak veren Seydi Gülsoy; “Gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin çok çalışmak zorundayız. Türkiye Yüzyılı olacak dediysek bunun için de çalışmalı ve Lider Ülke Türkiye’nin her kesim tarafından anlaşılması ve her kesime ulaşmasını sağlamalıyız. Bugün burada kıymetli pazar esnafımız ve değerli hemşehrilerimizi ziyaret ederek hasbihal etttik. Gerek Sayın Cumhurbaşkanımıza duyulan muhabbet gerekse şahsıma gösterilen ilgi beni ziyadesiyle mutlu etti. Bize teveccüh gösteren vefalı Osmaniyeli hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

TAYYİP DEDE’YE SELAM

Pazar esnaflarını tek tek dinleyerek taleplerini alan Seydi Gülsoy’a AK Parti teşkilatından kalabalık bir grupta eşlik etti. Küçük bir çocuğun Gülsoy’la yaptığı diyalogta herkesi gülümsetti. 7-8 yaşlarındaki bir çocuğun “AK Parti’yi seviyorum, Tayyip Dede’ye selamımı iletin” şeklindeki ifadesi karşısında Seydi Gülsoy çocukla konuştuktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’a selamını iletme sözü verdi. Yağan sağanak yağmura rağmen ziyaretlerini kesmeyen Gülsoy’a ilgi gösteren vatandaşlar; “Sayın Cumhurbaşkanının ne kadar çalışkan ve azimli olduğunu biliyoruz, Seydi Bey’de reisi cumhura yakışır bir çalışkanlık ve gayrette. Bu şehre yaptığı hizmetler ve üstün gayretleri için kendisine teşekkür ediyoruz. Gece gündüz demeden çalışması takdire şayan. Bu ülke çok çalışanlar sayesinde lider ülke oluyor” dediler.