Remzi Arslantaş Ak Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimlerinin 14 Mayıs tarihinde yapılacağının açıklanmasından sonra Osmaniye’den milletvekili aday adayları isimlerini açıklamaya başladılar.
Kadirli’nin sevilen ve sayılan Petek Pastaneleri zincirinin sahibi Remzi Arslantaş’ta parti binasında düzenlenen toplantıda AK Partiden milletvekili A. Adayı olduğunu açıkladı.


Kadirli’de halk arasında sevilen ve sayılan, hizmet aşığı Remzi Arslantaş, yaptığı açıklamada, Osmaniye’den milletvekili olmak için ilk resmi açıklamayla kuruluşundan bugüne kadar AK Parti’de siyaset yapan Remzi Arslantaş’ta milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.


Türkiye Yüzyılı’nın en önemli seçimlerinde AK Parti’den A. Adayı olduğunu belirten Arslantaş, “6 Şubat sabahı ülkemizi ve milletimizi derinden sarsan deprem felaketinde şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diler ve bizlere de sabırlar ihsan etmesini yüce Rabbimden temenni ederim. Allah bir daha bizlere böyle bir acı göstermesin.


İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Devletimizin depremzede kardeşlerimizin yaralarını saracağından hiç tereddüt’ümüz yoktur.

Devlet nerde diye yaygara yaparak bu acıdan nemalanmak isteyenlere de söyleyecek söz bulamıyorum. Allah onları ıslah etsin.

Çünkü devletimiz tüm birimleriyle 6 Şubat sabahından bu yana vatandaşlarımızın yanında oldu ve olmaya da devam etmektedir.

Ancak bizlere düşen bundan nemalanmak isteyen yüzsüzlerle mücadele etmek ve yapılan bu algı operasyonunun önüne geçmektir.

Değerli Kardeşlerim! Bizler bir taraftan toplumun yaralarını sarmakla meşgul olurken bir taraftan da 14 Mayıs 2023 de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine ülkemizin geleceği için hazırlanmak zorunda olduğumuzun bilincinde ve davamıza yakışır bir olgunlukta bu süreci de en güzel şekilde atlatacağımızdan eminim. Ancak milletvekili aday adayı olmam münasebetiyle sizlerin de benden desteğinizi esirgememenizi talep ediyorum.


Bu vesile ile sizleri tekrardan saygı ve muhabbetle selamlıyorum. DURMAK YOK YOLA DEVAM. Hepiniz Allah’a emanet olun.” ifadelerini kullandı.