Osmaniye İl Müftülüğü İl Müftüsü Dr. Ahat Taşcı, vefat eden Kıbrıs Gazisi Topçu Onbaşı Mehmet Mutlu’nun cenaze törenine katıldı. Merhum gazinin cenaze namazı, öğle namazının ardından Selimiye Köyü Camii bahçesinde gerçekleştirildi.

Osmaniye’de Kıbrıs Gazisi Mehmet Mutlu Toprağa Verildi2Cenaze namazını İl Müftüsü Dr. Ahat Taşcı kıldırırken, törende gazinin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu. Namazın ardından Mehmet Mutlu’nun cenazesi Selimiye Köyü Mezarlığı’na defnedildi ve defin işleminin ardından dua İl Müftüsü Dr. Ahat Taşcı tarafından yapıldı.

Osmaniye’de Kıbrıs Gazisi Mehmet Mutlu Toprağa Verildi3Törene Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, il protokolü üyeleri ve vatandaşlar katılarak gaziyi son yolculuğuna uğurladı. Cenazeye katılanlar, Mehmet Mutlu için gözyaşlarıyla dua ederken, gazinin vatanına ve milletine hizmet etmiş bir kahraman olarak anıldığı vurgulandı.

Osmaniye’de Kıbrıs Gazisi Mehmet Mutlu Toprağa Verildi4Kıbrıs Gazisi Mehmet Mutlu’nun cenaze töreni, hem ailesi hem de Osmaniye halkı için duygusal anlara sahne oldu. İl Müftüsü Dr. Ahat Taşcı, yaptığı dualarla merhum gazinin ruhunun şad olmasını dileyerek, toplumda gazilerin değerinin önemini bir kez daha hatırlattı.

Osmaniye’de Kıbrıs Gazisi Mehmet Mutlu Toprağa Verildi5Tören, saygı duruşu, dualar ve vatandaşların yoğun katılımıyla tamamlandı. Mehmet Mutlu, sevenlerinin gözyaşları ve duaları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Osmaniye’de Kıbrıs Gazisi Mehmet Mutlu Toprağa Verildi6

Regaip Kandili Tarihi Açıklandı!
Regaip Kandili Tarihi Açıklandı!
İçeriği Görüntüle

Osmaniye’de Kıbrıs Gazisi Mehmet Mutlu Toprağa Verildi7

Muhabir: Resul Özdil