-Düziçi Sosyal Hizmet merkezi tarafından "Okul Destek Projesi" kapsamında, çocuklar ilçe jandarmada görevli olan askerlerle bir araya geldi.

-Osmaniye il jandarma komutanlığında görevli olan Baron ve Zeyna çocuklarla eğlenceli vakit geçirdi.
Transit araç içerisine C4 patlayıcıyı ekiplerle birlikte saklayan çocuklar, arama kurtarma köpeği Zeyna'nın patlayıcıyı nasıl bulduğuna şahitlik etti.

-Düziçi Kaymakamı Mutlu Almalı, burada yaptığı açıklamada, ailelerde çocuk adına bir farkındalık oluşturulması, çocuklara okul dışı zamanlarını kaliteli, verimli kullanabilecekleri ortam ve imkanların sunulması amacıyla hayata geçirilen Okul Destek Projesi kapsamında, çocuklar için akademik, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenleniyor. Hep birlikte çocuklar için güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Bugün ki etkinliği düzenleyen ilçe jandarma komutanı binbaşı Serkan Esen'e teşekkür ettiğini belirtti.
-
Etkinlikte Almalı'nın yanı sıra ilçe jandarma komutanı Serkan Esen, ilçe emniyet müdürü Tuncer Yıldırım, Düziçi belediye başkanı Alper Öner, ilçe sosyal hizmet merkez müdürü Fatih Hürata yer aldı. Haber-Fotoğraf: Ersin Şimşek

https://youtu.be/xhAj2xgF6_w