Osmaniye

Keskinbaş "Önce vatan, millet ve bayrak diyorum”

Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye Milletvekili A. Adayı Fatma Ağca Keskinbaş, parti genel merkezinde resmi adaylık başvurusunu tamamladı.


Seçim tarihinin belirlenmesiyle birlikte siyasi partilerde adaylık başvurusu heyecanı başlarken Keskinbaş, yeni umutlar ve aydınlık günlerin yakın olduğunu söyledi.


Bir süre önce CHP'den Milletvekili A. Adayı olduğunu açıklayan Merkez ilçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Ağca Keskinbaş, CHP Genel Merkezine giderek resmi adaylık başvurusunda bulundu.


adaylık başvurusunun ardından açıklama yapan Keskinbaş, deprem felaketinde afetten zarar gören 11 ile tüm Türkiye'nin yardıma koştuğunu belirterek yardıma koşan herkese teşekkür etti.


Keskinbaş; “Memleket kokan ana yurdum acılar içerisinde kıvranırken yeni umutlar, yeni hayatlar ve aydınlık günler bizim yüreğimizde kök salmış. Bir gururdur nesilden nesle Atasının mirasçısı olmak. Atasının referansıyla yola çıkan bir kardeşinizim… Önce Vatanımız diyorum, Önce Bayrağımız diyorum, Önce Milletimiz diyorum. Yıllar önce yurdumuz yine böyle acılar çekmiş ancak dimdik ayakta kalmıştır çünkü biz Türk Milletiyiz! Yeniden birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza çalışıp acılarımızı ve Ülkemizin yaralarını hep birlikte iyileştireceğiz. Kaybettiğimiz tüm canlarımıza Yüce Allahtan rahmet diliyorum.


Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Depremden zarar görsün görmesin tüm yurdumuz bu acıyı bizlerle paylaştı ve yaşadı bunu biliyorum. Onlara da sonsuz teşekkürlerimi sevgilerimizi yolluyorum. Biz Türk milletiyiz iyi ki varız, iyi ki varsınız" dedi.
Haber Merkezi