Genel

Kaymakam İlhan, Güzelyurt Köyünü Ziyaret Etti

Abone Ol

Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, Güzelyurt köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek halk toplantısı gerçekleştirdi.

Güzelyurt Köyü ziyaretinde Kaymakam Turgay İlhan’a, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Özkan Çakmakcı, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ahmet Avlamaz, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Soner Çerçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cuma Sağır,Orman İşletme Müdürü Harun Demircioğlu, Sosyal Hizmetler Müdürü Fatih Hürata, SYDV Müdürü Ali Galip Mart, İlçe Özel İdare Müdürü Yüksel Şenöz ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Tuğrul Esin eşlik etti.

Güzelyurt Köyü Muhtarı Menderes Karaman’dan köyleri ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra vatandaşları dinleyen Kaymakamımız Turgay İlhan, kendisine iletilen sorun ve taleplerin değerlendirilip çözüme kavuşturulması amacıyla ilgili daire müdürlerine talimatta bulundu.

Devletimizin köylere yaptığı yatırımların artarak devam ettiğini kaydeden Kaymakam İlhan, 2022 yılında da önem sırasına göre köylerimize yapılan yatırımların devam edeceğini belirterek; “devlet olarak vatandaşlarımıza kamu hizmetini eşit, etkin ve verimli bir şekilde sunmak boynumuzun borcudur.” Diye konuştu.

Kaymakam İlhan Gençlerle Buluştu

Ziyaretinin ardından Güzelyurt köyünde ikamet eden 1 aileyi hanelerinde ziyarette bulundu. Ulusal Hane Ziyareti Programı kapsamında Sayın Cumhurbaşkanımızın göndermiş olduğu selamla mektubu ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Yardımlar tanıtım broşürü, Kaymakam Turgay İlhan, tarafından ailelere verildi. Ziyareti sırasında vatandaşımız ve çocukları ile bir süre sohbet ederek çocukların eğitim durumları hakkında bilgi alan Kaymakam Turgay İlhan, gençlere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Kaymakam Turgay İlhan, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, vatandaşlarımızla sohbeti sırasında, vatandaşlarımızın iletmek istedikleri bir sorun ya da talepleri varsa yardımcı olmak için gayret gösterdiklerini belirterek, her zaman vatandaşlarımızın yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi. Vatandaşlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam İlhan, ziyaretlerinin devam edeceğini kaydetti.

Kaymakam İlhan’ı evinde konuk eden vatandaşlarımız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sayın Kaymakamımızın ziyaretinden çok mutlu olduk, kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kaymakam Turgay İlhan, aile ziyaretinin ardından Güzelyurt kırahallı ilköğretim okulunu ziyaret etti. Okulda bulunan öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam İlhan, Öğrenciler ve Öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirerek eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi. Haber: Ersin Şimşek