Ak Parti Düziçi İlçe Başkan Yardımcısı, Girişimci İş Adamı Turgut Kararmaz'dan Adaylık Açıklaması

Kararmaz sosyal medya'dan yaptığı açıklamada, Değerli hemşerilerim,

AK Partimize gönül vermiş kıymetli yol arkadaşlarım, bugün itibariyle büyük bir onur ve şerefle yürütmekte olduğum AK Parti Düziçi İlçe Başkan Yardımcılığı Görevimden, yakın çevrem ve büyüklerimizle yaptığımız istişareler sonucu, AK Parti 28. Dönem Osmaniye Milletvekili Aday Adaylığı için ayrılmış bulunmaktayım.

Kuruluşundan bu yana partimizin çeşitli kademelerinde görevler yapmamıza imkan sağlayan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Olmak Üzere; Genel başkan yardımcılarımıza MYK ve MKYK üyelerimize, İl Koordinatörlerimize, 2001 yılından günümüze Teşkilatlarımızda mevcut görevde olan ve geçmiş dönemlerde görev almış İl Başkanlarımıza, milletvekillerimize, İlçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, köy ve mahalle temsilcilerimize ve tüm yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Rabbim hepinizden ayrı ayrı razı olsun.

Sonuç ne olursa olsun, Bugüne kadar nasıl bu davanın bir neferi olarak hizmet ettiysem, bundan sonra da aynı şekilde davamızın bir neferi olarak hizmet etmeye devam edeceğim.

14 Mayıs 2023 seçimlerinde Büyük ve Güçlü Türkiye için “Türkiye Yüzyılı”na damga vuracak bu sürecin Ülkemiz, Milletimiz, AK Partimiz ve Osmaniye’miz için hayırlı olmasını dileyerek, Dua ve desteklerinizi bekliyorum. Saygılarımla.

Turgut KARARMAZ

AK Parti Osmaniye

28. Dönem Milletvekili A. Adayı