Ak Parti Osmaniye Milletvekili Aday Adayı Turgut Kararmaz, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 108. yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Turgut Kararmaz Mesajında, Çanakkale zaferi, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin en önemli kilometre taşlarından biridir. Çanakkale Zaferi, Türk askerinin kahramanlığı, fedakarlığı ve üstün savaş stratejileri sayesinde kazanıldı.

Bugün, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümünde, milletimizin bir kez daha kahramanlığını ve fedakarlığını kutluyoruz. Bu zafer, Türk milletinin asla teslim olmayacağını ve mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğini kanıtlamıştır. Tarihin unutulmaz sayfalarına geçen Çanakkale Zaferi, bizlere milli birlik ve beraberliğin gücünü de bir kez daha hatırlatmaktadır.

"Binlerce şehidimizin kanıyla yazılan bu destanın altında; tarih boyunca esaretle yaşamayı kabul etmemiş, kutsal vatan topraklarını canı ve kanı pahasına koruyan büyük millet olmanın şuuru yatmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferi'mizin 108. yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitleri Anma Günü'nde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum." ifadelerini kullandı.