Düziçi

Hamza Tor “Düziçi'nin sorunlarını yakından takip ediyoruz”

Abone Ol

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Aday Adayı Tor “Düziçi'nin sorunlarını yakından takip ediyoruz”

Ak Parti Düziçi İlçe Başkanı Mehmet Çillem, haftalık olağan yürütme ve yönetim kurulu toplantılarını ilçe başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Osmaniye Milletvekili Aday Adayı Hamza Tor katıldı.

Ak Parti Düziçi İlçe Başkanı Mehmet Çillem, ilçe başkanlığı binasında gerçekleştirdikleri haftalık olağan yürütme ve yönetim kurulu toplantısına, İl Koordinatörü Kerim Çakmak, İl Genel Meclis Üyesi Fevzi Kamalı, gençlik/kadın kolları, belde başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Hamza Tor'un da katıldığını belirtti.

TOR “DÜZİÇİ'NİN SORUNLARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

Toplantıda konuşan Hamza Tor, "Düziçi'nin sorunlarını yakından takip ediyoruz. Ak Parti olarak, ilçemizin her zaman yanındayız ve halkımızın her türlü talebine kulak veriyoruz. Ben de bu güzel ilçemiz için elimden geleni yapmaya hazırım" dedi.

ÇİLLEM “GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Çillem ise Hamza Tor ve diğer aday adaylarına teşekkür ederek, "İlçemizin gelişimi ve halkımızın refahı için çalışmaya devam edeceğiz. Ak Parti olarak, milletimize hizmet etmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Haber: Ersin Şimşek

Sabır Gazetesi