İSTANBUL (AA) - Fuzul, yapay zeka destekli yeni web sitesini yayına almasının ardından inovatif bir adımla Fuzul Birikim Testi'ni hayata geçirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ziyaretçilerinin beklenti ve ihtiyaçlarını anlayarak onları özel hissettirmek isteyen Fuzul, web sitesinde kullanıcı davranışlarına göre özel alanlar kurguladı.

Sektördeki 30 yıllık bilgi birikimi ile markasının güven, hız ve şeffaflık temellerini ön plana çıkaracak ve finansal kurum kimliğini yansıtacak çalışmalar gerçekleştiren şirket, bu anlayışla inovatif bir adım atarak Fuzul Birikim Testi'ni uygulamaya aldı.

Fuzul, bu testle web sitesi ziyaretçilerine günlük birikim alışkanlıklarını analiz etme fırsatı verecek. Böylece ziyaretçiler, dayanışma ekonomisi içerisinde nasıl birikim yapabileceklerini hesaplayarak ev, araç ya da çatılı iş yeri gibi ihtiyaçlarını ne kadar sürede alabileceklerini öngörebilecek.

- "Birikim testiyle, katılımcıların geleceklerini planlarken de yanlarında olacağız"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Fuzul Holding Marka ve Strateji Geliştirme Grup Başkanı Mustafa K. Daldal, yeniledikleri web sitesi ve özellikle uygulamaya aldıkları Fuzul Birikim Testi sayesinde kullanıcılarının geleceğine yatırım yaptıklarını bildirdi.

Kullanıcıların artık web sitelerini sadece bir bilgi kaynağı olarak görmekle yetinmediğini belirten Daldal, şunları kaydetti:

"Kullanıcılar, özel uygulama ve alanlarla kendilerini özel hissetmek, öneri ve taleplerine cevap bulmak, markaların uzmanlıklarından faydalanmak istiyor. Fuzul Tasarruf Finansman olarak kullanıcı deneyimi odağında yenilediğimiz web sitemizde tam olarak bunu yansıtmak istedik. İlk etapta markamızın güven, hız ve şeffaflık temellerini ön plana çıkaracak finansal kurumun kimliğini yansıtabilecek çalışmalar gerçekleştirdik. Sektörde inovatif bir adım ve ilk olan Fuzul Birikim Testi'ni hayata geçirdik. Katılımcılarımız, geliştirdiğimiz birikim testiyle şubeye gitmeden birkaç soruyu yanıtlayarak ev, araç ya da çatılı iş yeri gibi ihtiyaçlarını hangi ödeme koşulları ile ne zaman karşılayabileceklerini gerçek verilerle planlayabilecek. Fuzul olarak 30 yıllık geçmişimizde binlerce kişiyi ev, araç ve çatılı iş yeri sahibi yaptığımız gibi yenilediğimiz web sitemiz ve birikim testiyle katılımcılarımızın geleceklerini planlarken de yanında olacağız."