Düziçi İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Alper Akdağ, Düziçi ilçesinde yeni Sağlık Ocağı (ASM) ve 112 Acil Servis İstasyonu inşaatının başladığını duyurdu.

Haruniye’de başlayan inşaat Tatbikat ilköğretim okulunun yan tarafında hizmet vermeye 2023 Ocak ayında bitirilmesi planlanıyor.

Alper Akdağ açıklamasında, “İlçedeki mevcut istasyonlarının sayısının çoğalmasıyla, olaylara müdahale noktasında zamanla yarışan sağlık ekiplerinin çok daha hızlı olay yerine ulaşarak, müdahalede bulunabileceğini ve böylece kaza, afet gibi benzeri olağandışı durumlarda tam donanımlı ekip ve ekipmanlar ile olaya daha hızlı müdahale edeceğiz. Amacımız ilçemiz genelinde vatandaşlarımıza sunulan acil sağlık hizmetlerinin kalitesinin arttırılması ve 7/24 kesintisiz sağlık hizmeti sunan 112 Acil Sağlık Hizmetleri personelimizin çağdaş standartlarda sağlık ocakları ve 112 istasyonlarında daha hızlı ve kaliteli sağlık hizmeti sunulmasını sağlamaktır.” Dedi.

Akdağ açıklamasının devamında, başta il sağlık müdürü Hasan Öznavruz, Ak parti Düziçi ilçe başkanı Mehmet Çillem özelinde tüm siyasilere ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne teşekkür etti. Haber: Ersin Şimşek