Düziçi

Düziçi Organize Sanayi Bölgesinin Tapusu Alındı

Abone Ol

Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner, göreve geldiği ilk günden bu tarafa mesaisini harcadığı Düziçi Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalara devam ediyor. Başkan Öner, OSB’nin tapusunu aldıklarını söyledi.

Düziçi’ne böyle bir hizmeti kazandırdıkları için mutlu olduğunu dile getiren Başkan Öner, “Yıllardır konuşulan ve hayal edilen, göreve geldiğim ilk günden itibaren öncelikli olarak üzerinde durduğum Organize Sanayi Bölgesi için verdiğimiz emeklerin her geçen gün meyvelerini topluyoruz. Düziçi Organize Sanayi Bölgesi alanının hazineden devir işlemini gerçekleştirebilmenin sevinci, heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorum” şeklinde konuştu.

İŞ İMKANI SUNACAĞIZ

İlçeye yapılan hizmetlerde emeği geçenlere de teşekkür eden Öner, “İlçemiz için işbirliği içerisinde güzel işler çıkararak, en kısa zaman içerisinde bu parsel üzerinden bölgemizi yatırım yapılabilir hale getirebilmeyi ve gençlerimize iş imkanı sunmayı hedefliyoruz. İlçemiz Organize Sanayi Bölgesi ile daha da gelişecek, iş hacmi artacak ve bir cazibe merkezi olacaktır. Bu önemli adımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Düziçimiz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Haber: Ersin Şimşek