Genel

DÜZİÇİ ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ERASMUS+ PROJESİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

Abone Ol

Düziçi Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin, Covid19 salgını öncesinde birincisi gerçekleştirilen Çekya/Prag hareketliliği sonrası  "Okulumuzun Uluslararasılaşmasında Sürekliliği Sağlama" isimli projenin ikinci rotası Romanya/Bükreş oldu. Son etkinlikte 10 öğrenci ve iki öğretmen katıldı.

Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan okul yöneticileri, Erasmus+ projesi kapsamında, Düziçi Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanında öğrenci stajı ve öğretmen deneyimi için Çekya ve Romanyaya'ya iki hareketlilik gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz iki hafta boyunca, Çekya ve Romanya kurumlarında uygulamalı dersler almışlar, kendilerini geliştirmişler ve kendi uygulama ve deneyimlerini paylaşma fırsatı bulmuşlardır.” İfadelerini kullandı.

Öğretmenler her iki ülkede eğitim, kültür anlamında mesleki deneyimlerini artırmak için görüşmeler gerçekleştirdi. Öğretmen ve öğrenciler 2019-1-TR01-KA102-063554 numaralı "Okulumuzun Uluslararasılaşmasında Sürekliliği Sağlama" adlı Erasmus+ projemiz sayesinde ülkelerine yeni bilgi ve deneyimlerle dönüş yaptılar. Haber: Ersin Şimşek