DÜZİÇİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN CUMA SAĞIR’DAN “GÖNÜLLÜ EĞİTİM ÇADIRI” ZİYARETİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cuma Sağır; 6 Şubat Depremi’nden sonra köye gelen depremzede çocuklara gönüllü olarak eğitim hizmeti veren Şehit Mehmet Burak Demirci O. Md. Yrd. Hüseyin Canlı’nın Boyalı’da kendi imkanlarıyla kurduğu “Gönüllü Eğitim Çadırı”nı ziyaret etti.

Eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldıktan sonra çocuklarla sohbet eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Cuma Sağır, “Gönüllü Eğitim Çadırı”na Türk bayrağı hediye etti.

Bir süre çocuklarla vakit geçiren Sn. Sağır, depremzede çocuklara çeşitli ikramlarda bulunarak Eğitimci Hüseyin Canlı ve Gülyaz Canlı ile diğer eğitim gönüllülerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Sayın Sağır’ın çocuklara hitaben “Çocuklar; gün, dayanışma günü. Bu zor günleri hep beraber atlacağız. Eğitim için illaki fiziki bir binaya ihtiyaç yoktur. Eğitim, her yerde yapılabilir. İnşallah okullarımıza en kısa zamanda kavuşacağız.” sözlerine bir öğrencinin “Hocam, burası okuldan daha iyi.” cümlesi herkese tebessüm ettirdi.

Eğitimci Hüseyin Canlı ise “ Sayın Müdürüm, şeref verdiniz. Ziyaretiniz, depremzede çocuklarımızın mutluluğundan aldığımız motivasyonumuza güç katmıştır. 4 Öğrenci ile başladığımız sürecimizi şu an 70 öğrenci ile devam ettiriyoruz. Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızı naçizane hem akademik hem de psiko-sosyal açıdan destekleme gayretindeyiz. Sizin vesileniz ile eğlenerek öğrenmek isteyen her yaş grubundan çocuklarımızı ve bize destek vermek isteyen her branştan öğretmenlerimizi beklediğimizi yinelemek istiyorum. Burada herkese göre bir iş var ve kapımız herkese açık.” dedi.

“Marifet, iltifata tabidir.” şiarı ve devlet adamlığı liyakatıyla yapılan fadakarlığı yerinde müşahede ederek (gözlemleyerek) eğitimcilere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Sayın Cuma Sağır’a ve öğretmenin geleceğin mimarı ve toplumun lokomotifi olduğunu gösteren Eğitimci Sayın Hüseyin Canlı’ya depremzede çocuklarımız adına teşekkür ederiz.