Rüzgargülü Çocuk Akademi, Düziçi ilçesinin Ellek kasabasında aydınlar mahallesinde hizmet veren “Gürsoy Çilek Bahçesini” ziyaret etti, çocuklar, doğayla iç içe olan çilek bahçesinde minik elleriyle çilekler toplayıp sepetlerini doldurup enerjilerini attılar. Minik öğrencilerin mutlulukları gözden kaçmadı.
Minik öğrencilerini yalnız bırakmayan Rüzgargülü Çocuk Akademi Kurucu Müdürü Fatoş Efe ; Çocukların çok güzel vakit geçirdiğini belirterek “Çocukların dalından çilek toplayıp yemeleri coğrafyamızın bize en güzel hediyesi “ diyerek belirtti . Çileğin nasıl yetiştiğini Çocuklara anlatıp hep birlikte sepetlerini doldurdular . “Burada olmak hem minik öğrencilerimiz için hem de bizim için güzel bir gün geçirmemize vesile oldu” diye ekledi.
Gürsoy çilek bahçesinin işletmesi olan 2 öğretmen 1 girişimci projesiyle halka hizmet veriyor.
Gürsoy Ailesi , Çiftliğe gelenlerin temiz havanın ve elleriyle topladıkları çileklerin tadını çıkardığını kaydetti. Tarlada fotoğraf çektirilip, sosyal medyada paylaşmasıyla ilginin her geçen gün daha da arttığını kaydetti. Haber: Enes Şimşek
GÜNDEM
12 saat önceGÜNDEM
2 gün önceGÜNDEM
23 gün önceGÜNDEM
27 Haziran 2022GÜNDEM
27 Haziran 2022GÜNDEM
27 Haziran 2022GÜNDEM
27 Haziran 2022