Düziçi

Çillem: Dört yıllık Fakülte Çalışmalarımız Devam Ediyor

Abone Ol

Yüz Yüze 100 Gün programı kapsamında Ellek, Atalan, Böcekli beldelerine ziyaret gerçekleşti.
Ziyarette Ak Parti Osmaniye milletvekili İsmail Kaya, Ak Parti Osmaniye il başkanı Seydi Gülsoy, Ak Parti Düziçi ilçe başkanı Mehmet Çillem, Mhp Düziçi ilçe başkanı Fatih Mart, Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner, Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir, Böcekli Belediye Başkanı Doğan Öztürk, Atalan Belediye Başkanı Süleyman Yıldırım katıldı.


Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Seydi Gülsoy, Yüz günde yüz yüze el ele, gönül gönüle programı çerçevesinde bu programa meclisimizin kapandığında milletvekillerimizle beraber ilimizin değişik noktalarında, hem il merkezimizde, hem ilçelerimizde, beldelerimizde, köylerimizde biz halkımızla, vatandaşlarımızla, teşkilatlarımızla bir araya geliyoruz. El ele, gönül gönüle olduğumuzu gösteriyoruz. Vatandaşlarla da gönüllü olduğumuzu belirtiyoruz. Bununla alakalı yaklaşık bir aydır sahadayız.
Çevre yolları bölüm inşallah tamamlanacak. Organize sanayi bölgesi bu bölgemizin kurtuluşu. Çatak barajı’nı program kapsamına alıp Düziçi’nin elli yıllık, yüz yıllık hayalini de gerçekleştirmiş olacağız.
Haruniye 1 Köprüsü (Hamısın Köprüsü) ihale aşamasına gelindi. O yapıldıktan sonra Kanlıgeçit Düziçi yolu da yapılacak. Düziçili vatandaşlarımızın bir talebi daha vardı bizlerden. Üniversiteye geçiş sınavının Düziçi’nde yapılması konusunda inşallah önümüzde sene sınavları Düziçi’nde yaptırmak için mücadelemizi vereceğiz. İfadelerini kullandı.


Çillem: Dört yıllık Fakülte Çalışmalarımız Devam Ediyor
Ak Parti Düziçi İlçe Başkanı Mehmet Çillem, Yüz yüze, gönül gönüle programımıza bugün Ellek belediye’sinden başladık. Gerek yaylalarda, gerek köylerde bu programlara devam edeceğiz. 2023 hedeflerine ulaşmak artık biz seçime her zaman hazırız.
Düziçi'nin hayali olan organize sanayi Düziçi'mize hayırlı uğurlu olsun. Müteşebbis heyeti kuruldu ve artık resmi kimliğini kazanmış oldu. Tabii bundan sonraki süreçte çok değişik yatırım programlarımız bizim dosyamızda. Bunları zaman zaman sizlerle paylaşmıştım. Diğer büyük hayallerimiz olan özellikle Düziçi merkezde kurulması planlanan dört yıllık fakülteyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor.


Başkan Öner: Bu Kadar Hızlı Yapılan Organize Sanayi Olmadı
Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner; Organize sanayi, Düziçi’nin kurtuluşu, 3 Ağustos yani dün Düziçi’nde bayram edilmesi gereken bir gün.
950 dönümlük Bu organize sanayimizde yaklaşık 6 bin insan çalışacak. 20 bin insanın evine, boğazına buradan ekmek girecek. Bu çok önemli bir proje. Türkiye'de de belki bu kadar hızlı yapılabilen bir organize sanayi olmadı. Biz ilçe heyeti olarak toplanıp ne zaman Ankara'ya gittiysek her işimiz oldu. İfadelerini kullandı.


Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir,
Başkası konuşur AK Parti yapar. Bizim yaptıklarımıza başkalarının gerçekten hayalleri bile yetişmez.
Şu anda Hendek Millet Bahçesi tam bir kompleks oldu. Millet bahçesi, aktif, yanda halı sahamızı açtık. Gençlerimiz kullanıyor. Kapalı spor salonu, inşaatımız devam ediyor. Basketbol sahası hazır. Şehir meydanının projesini bakanımıza arz ettik. Çok amaçlı salonumuzun projesi bitmek üzere hemen inşaatına başlayacağız inşallah. 500 milyarlık kilit taşı parke ihalesini yaptım efendim. Hazır inşallah. Hiç kimse ayağı çamura değmeden evine girecek. 160 konutluk TOKİ projemiz ihaleye çıktı. Altı Ekim'de ihalesi yapılacak. Aşırı bir talep var. Başladığımızda ikinci etap, üçüncü etap gelecek. İfadelerini kullandı. Haber: Ersin Şimşek