Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Yönetim Kurulu üyeleri, göreve yeni başlayan Defterdar Ali Osman Bilgili’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, Batman Defterdarlığından Osmaniye’ye atanan Bilgili’ye yeni görevinde başarı diledi.
Kentteki yerel gazeteler hakkında bilgi veren Cihangir, “Osmaniye’de günlük yayın yapan gazetelerin yanı sıra günümüzde ülke genelinde olduğu gibi artık internet haberciliği de yaygın hale geliyor. Önemli olan tabi haberi kaynağında doğru bir şekilde kamuoyuna sunmaktır. En büyük sıkıntılardan birisi de maalesef kadıköy escort bu anlamda yaşanıyor. Sosyal medya alanında kulaktan duyma ve yanlış bilgilerle paylaşımlar yapmak güven sorununa sebep oluyor. Bu yüzden olaylar karşısında her şeyden önce ilgilisinin doğru bilgileri basınla paylaşması büyük önem taşıyor. Bu olmadığı takdirde kamuoyuna yanlış ve kulaktan duyma bilgiler aktarılıyor” şeklinde konuştu.
Osmaniye Defterdarı Ali Osman Bilgili, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Yerel medyayı önemsediğini ifade eden Bilgili, yapıcı ve kamuoyu yararına her türlü eleştirilere açık olduğunu sözlerine ekledi. CGC Basın
GÜNDEM
41 dakika önceGÜNDEM
8 gün önceGÜNDEM
10 gün önceGÜNDEM
12 gün önceGÜNDEM
26 Mart 2023GÜNDEM
26 Mart 2023GÜNDEM
26 Mart 2023