Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan ve eşi İlkay İlhan, Kadir Gecesi dolayısıyla Çadır Kentte yaşayan depremzede vatandaşlara lokma tatlısı ve halka tatlısı ikramında bulundu.

Programa ilçedeki kurum müdürleri ve amirlerinin yanı sıra vatandaşlar da katıldı. Kaymakam İlhan, ziyaretlerinde vatandaşların ihtiyaçlarını sordu ve rahat edebilmeleri için gayret gösterdiklerini söyledi.

Vatandaşlarla bir süre sohbet edip çay içen Kaymakam İlhan, Düziçi Kaymakamlığı tarafından ikram edilen lokma tatlısını da vatandaşlara dağıttı.

Kaymakam İlhan, "Bu mübarek gecede bir araya geldik, Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah. Hayırlı Ramazanlar diliyorum.

6 Şubatta çok büyük bir deprem yaşadık, Allah bir daha yaşatmasın. Acıları büyük, burada bu acıyı yaşayan hemşehrilerimiz var. Başta Düziçili hemşehrilerimiz olmak üzere depremde kaybettiğimiz bütün vatandaşlarımız için Allah'tan rahmet diliyorum." şeklinde konuştu.

Kaymakam İlhan ayrıca, "Tüm İslam âlemin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, insanlığa huzur ve barış getirmesini ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.