Düziçi Belediye Başkanı Dr. Alper ÖNER, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Belediye Başkanı Dr. Alper ÖNER, mesajında şu görüşlere yer verdi:


Ulus olarak Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023 yılına girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşarken, acı ve tatlı anılarıyla hızla geçen 2022 yılı bizlere aynı zamanda bir muhasebe yapma fırsatı da veriyor. Düziçi Belediyesi olarak 2022 yılında yaptığımız yoğun çalışmalarla verimli bir yılı geride bıraktığımızı düşünüyoruz. Halkımızın daha iyi yaşam şartlarına ulaşması için en kaliteli hizmeti, en hızlı şekilde üretmeye gayret ettik, ilçemizin problemlerine doğru çözümler bularak projeleri hayata geçirdik. Yurttaşlarımızın bize teslim ettiği emaneti her şeyden üstün bilerek, çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir.


Yeni yılda, özellikle ilçemizin sahip olduğu bütün değerleri kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle, Düziçi’ni her yönüyle bir marka ilçe haline gelmesi, en önemli hedefimiz olacaktır. Bu konuda, tüm kamu kurum-kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile ilçemizin bir bütün olarak ortak bir iradeye sahip olması, en büyük gücümüzdür. Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır.
Bizler Düziçi’ni ülkemizin 2023 yılı hedeflerine taşıyacak yeni projeler için gayret gösteriyoruz. Başta tüm hemşerimizin yeni yılını kutlarken, 2023’ün ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim. Dedi