Düziçi

Alaca; Muhtarlar Düziçi’nin Geleceği

Abone Ol

Düziçi’nde mahalle muhtarları Yeğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Alaca’nın yemekli etkinliğinde bir araya geldi.

Belde ve köy mahalle muhtarlarının da katıldığı Emmioğlu dürüm evinde gerçekleşen yemekte konuşma yapan Mehmet Alaca, muhtarların yerel yönetimler için öneminden bahsetti.

Alaca burada yaptığı konuşmada, Muhtarlarımız Düziçi’nin geleceği, halkın sorunlarını bilen ve onların sesi olarak çözüm arayan kişidir. Onlarla beraber köyde, kentte, mahallede çok işler yaptık. Çok desteklerini aldık.

Biz firma olarak asla bunu unutmuyoruz. Şahsım ve firmam dün olduğu gibi bu günde ve yarında yanınızdayız. Muhtarlarımız hiçbir zaman yok sayılamaz çünkü siz halkı temsil ediyorsunuz. Her zaman halkın yanında olduğunuza yürekten inanıyorum, biliyorum. Fakir, fukaramız, garibanımızın yanında olan muhtarın her zaman destekçisi olacağız. Bunları siyaseten konuşmuyoruz. Sizlerden aldığımız gücü halkımıza güç olarak vereceğiz.

Buradan iş adamlarımıza çağrıda bulunuyorum. Biz muhtarlarımızı yok sayamayız. Çünkü toplumumuzu temsil ediyor. İmkanlarımız dahilinde her zaman yanınızda olacağıma söz veriyorum. İfadelerini kullandı. Haber : Ersin Şimşek