Ak Parti Gaziantep Milletvekili Avukat Müslüm Yüksel Düziçi'nde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Ak Parti Gaziantep Milletvekili avukat Müslüm Yüksel'in ziyareti Düziçi"2023 şehir buluşmaları kapsamında ilk olarak Düziçi belediyesini ziyarete bulunarak belediye başkanı Dr Alper Öner ve belediye çalışanları ile sohbet etti.
Daha sonra Düziçi öğretmenevinden partililerle bir araya gelinerek Düziçine yapılan projeler hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Milletvekili Yüksel ve ilçe teşkilatı belediye başkanları ile birlikte Düziçi Küçük Sanayi Sitesi esnaflara ziyaret gerçekleştirdi.
Ak parti Gençlik kolları başkanlığının organize ettiği Mercan Kafede "Çay bizden sohbet sizden" programında gençlerle bir araya gelen Milletvekili Yüksel, “Meclisin en genç milletvekili olarak sizlerin yanındayım. Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını sizlere getirdim. Her zaman gençlere seçme ve seçilme hakkı verilmesi yönünde çok mücadele veren sayın cumhurbaşkanımız gelecek nesillere de çok güveniyor. Ülkenizin genç beyinlere ihtiyaç olduğunu çağımızın teknoloji çağı olduğun bu süreçte genç kardeşlerimize güveniyoruz” şeklinde konuştu.
Milletvekili Avukat Müslüm Yüksel'in ilçemizde gerçekleştirdiği programlara Düziçi Belediye Başkanı Dr. Alper Öner ile birlikte Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir, Böcekli Belediye Başkanı Doğan Öztürk ve AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Mehmet Çillem ve çok sayıda partili temsilcileri katıldı. Ersin Şimşek