Düziçini Yazlamazlı köyü, Selverler köyü, Karagedik köyü, Aydınlar köyüne bağlayan yol üzerinde bulunan çiftlik mahallesinde yolun kullanılamaz durumda olduğunu söyleyen vatandaşlar, yollarının yapılmasını istiyorlar.
Çiftlik mahallesinde yolun bozukluğu köylüleri çileden çıkarttı. Çökmelerin meydana geldiği yolda araçlar kaza yapmamak için ağır şekilde yol alıyor. Yolun, bir çok köy yolunun geçiş noktası olduğunu ifade eden köylüler, bu yolda bugüne kadar kaza olmamasının, sürücülerin yolu iyi tanıdıklarından dolayı olduğunu vurgulayarak, yolu tanımayan sürücülerin bu yolda çok kolaylıkla kazaya maruz kalacaklarını ifade ettiler. Mahalleli yolun bozulmasının en büyük sebebi ağır tonajlı araçların geçmesinden kaynaklı olduğunu iddia ettiler.
İki kez dilekçe verildi
Çiftlik mahalle muhtarı Ersin Ala, yolun yapılması için belediye yetkilileri görüştüğünü fakat bir türlü olumlu yanıt alamadığını ifade etti. İlk dilekçeyi 11 eylül 2019 tarihinde verdiğini belirten Ala, vatandaşların daha rahat yolculuk yapabilmesi için belediye yetkililerinden yolun yapılması gerektiğini söyledi. Haber-Fotoğraf : Ersin Şimşek