Daha önce ilişkileri hakkında dedikoduların ve reklam amaçlı söylentilerin yayıldığı çiftin aşk saati, Cansu Taşkın’ın kız kardeşi tarafından paylaşılan bir videoyla gözler önüne serildi.

Videoda, Erdoğan ve Taşkın’ın birbirleriyle samimi bir şekilde sarmaş dolaş olduğu görüldü. Yılmaz Erdoğan’ın mutluluğu ve rahatlığı videoda belirgin bir şekilde dikkat çekti.

Barış Gülay’dan bol kahkahalı “Proud Mary” Barış Gülay’dan bol kahkahalı “Proud Mary”

Yılmaz Erdoğan Ile Kendisinden 25 Yaş Küçük Sevgilisi Cansu Taşkın La Görüntülendi 1Cansu Taşkın’ın kız kardeşi, videoyu "Aşkı tanımlayamam ama videosunu gösterebilirim" cümlesiyle sosyal medyada paylaştı ve böylece çiftin ilişkisi kesinleşti.

Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın’ın arasındaki yaş farkına rağmen, çiftin samimiyeti ve birbirlerine olan ilgisi, videoda gözlemlenen romantik anlarla kanıtlanmış oldu. Bu görüntüler, çiftin ilişkisini net bir şekilde ortaya koyuyor.

Yılmaz Erdoğan Ile Kendisinden 25 Yaş Küçük Sevgilisi Cansu Taşkın'la Görüntülendi (2)Çiftin bu videoyla birlikte ilişkilerini daha fazla göz önüne sereceği ve bu paylaşımla ilgili tepkileri merakla bekledikleri tahmin ediliyor.

Editör: Resul Özdil