Yıldız İşletme Kulübü, dijital dönüşüm, borsa ve sürdürülebilirlik gibi çağdaş konuları ele alan ve sektör liderlerinin yanı sıra medyatik isimlerle söyleşilere yer veren Time to Talk etkinliğini ikinci kez düzenliyor. 24-25 Nisan tarihlerinde Eresin Hotels Topkapı’da gerçekleştirilecek olan bu özel etkinlik, sektör profesyonelleri ve meraklı öğrencileri ağırlamaya hazırlanıyor.

Adana'da silah ve uyuşturucu bulunan çiftlikte yakalanan 4 zanlı tutuklandı Adana'da silah ve uyuşturucu bulunan çiftlikte yakalanan 4 zanlı tutuklandı

35B6Bdcb 098C 4B59 A356 3F952Dd1D517

Etkinlik, Nurgül Yeşilçay ve Buçe Buse Kahraman gibi ünlü isimlerin katılacağı keyifli söyleşiler sunacak. Ayrıca, Aykut Korkutata, Devrim Akyıl ve Ömer Faruk Zorbacı’nın yer alacağı borsa üzerine inanılmaz bir panel de katılımcıları bekliyor. Bu panelde, finans dünyasının nabzını tutan uzmanlar, piyasa dinamikleri ve yatırım stratejileri üzerine değerli bilgiler paylaşacak.

“Konuşacak çok şeyim var!” diyen herkesi bu büyük buluşmaya davet ediyoruz. İki gün sürecek olan Time to Talk, katılımcılarına ilham veren konuşmalar, derinlemesine paneller ve ağ oluşturma fırsatları ile dolu bir program sunuyor.

Editör: Ersin ŞİMŞEK