Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve eşi Doç. Dr. Şenay Yılmaz, Ramazan Bayramı vesilesiyle Osmaniye Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek hastalar, hasta yakınları ve sağlık personelinin bayramını kutladılar. Yapılan ziyarete, Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, 12’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva ve İl Müftüsü Ali Çakmak da katıldı.

Erdinç Yılmaz 2

Ziyaret sırasında, Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mürsel Koçer ve hastane çalışanları tarafından karşılanan Vali Yılmaz ve eşi, daha sonra hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletip, sağlık durumları hakkında bilgi aldılar. Hastalar ve yakınlarıyla yapılan sohbetlerde, ziyaretten duyulan memnuniyet dile getirildi.

Erdinç Yılmaz 3

Depremde ayakta kalmayı başaran altından yol geçen cami, görünümüyle dikkat çekiyor Depremde ayakta kalmayı başaran altından yol geçen cami, görünümüyle dikkat çekiyor

Vali Yılmaz ve beraberindekiler, hastane personeliyle de bayramlaşarak, bayram süresince kesintisiz hizmet veren sağlık çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler. Bu nazik ziyaret, hastalar ve personel tarafından takdirle karşılandı.

Editör: Mustafa Düzenli