Ülkemizde yaşanan COVID-19 virüsü ile sıkıntılı bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde Düziçi Ülkü Ocakları gönülleri fethetmeye devam ediyor.
Ramazan ayında yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren Düziçi ülkü ocakları başkanı Hüseyin Canlı yaptığı açıklamada, bir iş adamı tarafından hazırlatılan 60 adet ramazan kolisini ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını belirtti.

Canlı yaptığı açıklamanın devamın da koranavirüs tedbirleri kapsamında bütün önlemleri aldıklarını, maske ve eldiven kullanarak yardım paketleri dağıttık. Ülkücü kardeşlerim kendi arabasıyla gelerek sosyal mesafe kurallarına dikkat ettiğini ifade eden Canlı, Ramazan, açlık ve yoksulluğu anlamaktır; paylaşıp kaynaşmaktır. Ramazanın bütün değerlerini yaşayan bütün milletimizden ve hayır sahibinden Allah razı olsun. dedi.

Emaneti yerine ulaştırmak için;
Düziçi Merkezde 7 mahallede (Yeniceharuniye, Kurtbeyoğlu, İrfanlı, Kurtuluş, Cumhuriyet, Üzümlü, Çamiçi ve Uzun Banı Mahalleleri);

Yarbaşı Belediyesi Karaçarlı ve Karacaören Mahallelerinde;

Böcekli Belediyesi Demirciler, Boyalı, Kürtmahmutlar ve Celiller Mahallelerinde;

Karakuyu, Çirişlikaş, Pirsultanlı, Gümüş, Bayındırlı, Akdere, Alibozlu ve Burgaçlı köylerinde gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşılmaya çalışılmıştır.
Haber: Ersin Şimşek