Dilan Çiçek Deniz'in eski nişanlısı olan ve ayrılıklarının ardından İstanbul'un gece hayatında aktif bir şekilde görünen yönetmen Thor Saevarsson, yine dikkat çekici bir buluşmaya imza attı.

Thor Saevarsson'un İstanbul Gece Hayatındaki Macerası Devam Ediyor (4)Geçtiğimiz yılın aralık ayında Boğaz'da romantik bir evlenme teklifiyle gündeme gelen çift, evlilik hazırlıklarına başlamış, ancak sonrasında ayrılık kararı almıştı. Saevarsson'un bir kadın arkadaşıyla birlikte geçirdiği akşam, gazetecilerin ilgisini çekti.

Sefo'nun 'Kilit' şarkısı zirve yolunda Sefo'nun 'Kilit' şarkısı zirve yolunda

Thor Saevarsson'un İstanbul Gece Hayatındaki Macerası Devam Ediyor (2)Saevarsson ve Dilan Çiçek Deniz'in düğünlerini ertelediklerini açıklamalarının ardından, ilişkilerinin neden sona erdiği hakkında çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Bu iddialar arasında Deniz'in Saevarsson'un kıskançlığı nedeniyle nişanı attığına dair söylentiler de yer alıyordu.

Thor Saevarsson'un İstanbul Gece Hayatındaki Macerası Devam Ediyor (3)Son dönemde sık sık gazetecilere yakalanan Saevarsson, geçtiğimiz günlerde Bebek'te bir mekanda bir kadın arkadaşıyla görüntülendi. İkili, bölgenin ünlü mekanlarında yaklaşık iki saat boyunca keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Thor Saevarsson'un İstanbul Gece Hayatındaki Macerası Devam Ediyor (1)Gece boyunca eğlencenin tadını çıkaran Saevarsson'un, gazetecilerin ilgisini çeken anlar arasında bir kız arkadaşını dudağından öpmeye çalışması da yer alıyordu. Ancak Deniz'in eski nişanlısı, muhabirlerin fotoğrafları çekmesini engellemeye çalışarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Thor Saevarsson'un İstanbul'un gece hayatında devam eden macerası, magazin gündeminden düşmeyecek gibi görünüyor.

Editör: Resul Özdil