Fransız polisinin olay yerine gelmesiyle güvenlik önlemleri alındı ve halktan bölgeden uzak durmaları istendi. Yakındaki bir metro hattında da güvenlik nedeniyle hizmet kesintiye uğradı.

Konya'dan İslam dünyasına ortak çağrı Konya'dan İslam dünyasına ortak çağrı

RATP metro şirketi, güvenlik gerekçesiyle bölgedeki bir metro hattında hizmetin kesintiye uğradığını duyurdu.

Son Dakika Fransada Bomba Alarmi Uzerinde Patlayici Bulunan Bir Kisi Iran Konsoloslugu Onunde Kendini Patlatma 1713534714447 (1)Patlayıcı taşıyan kişinin, 'kardeşinin intikamını almak istediğini' belirttiği bildirildi. Polis, olayın İran-İsrail gerilimi ile bağlantısını ve saldırı emrinin Tel Aviv'den gelip gelmediğini araştırıyor.

İsrail'in sabah saatlerinde İran'a düzenlediği saldırının ardından Fransa'dan gelen bomba alarmı, saldırının İran-İsrail gerilimi ile ilgili olup olmadığına dair soruları gündeme getirdi. Fransız gazetesi France 24, olayın İran ile İsrail arasında artan gerilimle herhangi bir bağlantısı olup olmadığının henüz bilinmediğini belirtti.

Son Dakika Fransada Bomba Alarmi Uzerinde Patlayici Bulunan Bir Kisi Iran Konsoloslugu Onunde Kendini Patlatma 1713534526070 (1)İran Konsolosluğu, Europe 1 radyo istasyonu ve BFM TV binası çevresinde güvenlik kordonu oluşturuldu. Soruşturma devam ederken, bölgede gerginlik sürüyor.

616X321 Son Dakika Fransada Bomba Alarmi Uzerinde Patlayici Bulunan Bir Kisi Iran Konsoloslugu Onunde Kendini Patlatma 1713532572301 (1)

Editör: Resul Özdil