Gazetenin Kurucusu ve Sahibi Fatih Balcılar, yayın politikalarının basının gücünü kişisel çıkarlara alet etmekten uzak olduğunu vurgulayarak, gazetenin gücünü kendi maddi imkanlarından ve okuyucularından aldığını belirtti.

Balcılar, Sıla Gazetesi'nin yayın politikası gereği yapıcı eleştirilere zaman zaman yer verdiğini, halkın beklenti ve isteklerine çözüm için seslerini yükselttiklerini ifade etti. Objektif olmaya özen gösterdiklerini ve kimseyi gücendirmekten korkmadıklarını vurgulayan Balcılar, gazetenin sorumluluk alanının, ilçenin ve insanların sorunları arttıkça büyüdüğünü ve halkın emrinde olmaya devam edeceklerini söyledi.

"Uluslararası Antalya Türkiye Fly 2 Troy Festivali" yapıldı "Uluslararası Antalya Türkiye Fly 2 Troy Festivali" yapıldı

Ayrıca, Sıla Gazetesi'nin sadece haberlerle sınırlı kalmadığını, aynı zamanda ilçenin ve insanların sorunlarına çözüm bulma çabası içinde olduğunu belirten Balcılar, gazeteyi seven, sayan ve değer vererek bugünlere getiren Kadirli halkına ve geçmişten bugüne kadar çalışmış olan personeline teşekkür etti.

Sıla Gazetesi'nin internet sitesi, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya platformlarında da bölgede en çok takip edilen haber sitesi olmasının ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu dile getiren Balcılar, bundan sonra da güvenilir habercilik anlayışıyla halkın emrinde olmaya devam edeceklerini belirtti. 

Muhabir: Fatma Hakkoymaz Şimşek