Sabır Gazetesinde Yönetim Değişti
Düziçinde Faaliyet gösteren Erdem Matbaası ve yayın hayatını sürdüren Sabır Gazetesinde yönetimi el değiştirdi. Matbaanın ve Gazetenin yayın hakkının yeni sahibi Ersin ŞİMŞEK oldu.
1986 yılından bu zamana Matbaacılık yapan, Düziçinde 1995 yılından beri faaliyet gösteren ERdem Matbaası ve 2001 yılından beri yayında olan Erdem Gazetesinin kurucusu, 2016 yılından bu yana Sabır Gazetesinde imtiyaz sahibi olan Osman ŞİMŞEK'e bu zamana kadarki emekleri için teşekkür ederiz. Kendisinden aldığımız bu bayrağı daha ileriye götürmek için elimizden gelenin en iyisini yaparak Düziçililere hizmet etmeye devam edeceğiz.
Sabır Gazetesinin yeni imtiyaz sahibi Ersin ŞİMŞEK "Sabır gazetesi olarak bu güne kadar olduğu kadar bu günden itibaren de basın yayın ilkelerine uygun yayıncılık yapacaktır. Sabır gazetesi halkın sesi olmaya devam edecektir. Sabır Gazetesi her türlü kurum, kuruluş ve siyasi partilere eşit mesafedeki yayıncılık anlayışına devam edecektir." dedi.

Ersin ŞİMŞEK Kimdir?
Sabır gazetesinin yeni imtiyaz sahibi Ersin ŞİMŞEK 1991 doğumlu olup, ilk-orta ve lise eğitimini yine Düziçi'nde tamamladı. 2012 yılında Osmaniye Korkutata Üniversitesi Bilgisayar programcılığını bölüm birincisi, okul üçüncüsü olarak tamamladı. Üniversitenin düzenle-miş olduğu yarışmalarda Fotoğraf yarışması ikincisi, Afiş yarışması üçüncüsü olmuştur.
2015-2017 yılları arasında Mersinin Erdemli ilçesinde Avrupa birliği projesinde Otomasyon Sorumlu Şefi olarak görev yaptı.
2012-2015 yılları arasında Ankara merkezli bir firmada yazılım geliştirici olarak çalışıp Türkiye'nin dört bir tarafında giderek eğitimler verip yazılım geliştirdi. Ersin Şimşek