Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Ramazan ayının dayanışma ruhunu ön plana çıkararak, lösemi ve kanserle savaşan çocuklara ve ailelerine destek olmak için toplumdan fitre, fidye ve zekât bağışları yapılması çağrısında bulundu.

Lösev (3)

Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan ayında da LÖSEV, kayıtlı binlerce hasta çocuk ve ailelerinin temel ihtiyaçlarını karşılama misyonunu üstleniyor. Vakıf, gıdadan giysiye, temizlik ürünlerinden oyuncağa kadar geniş bir yelpazede destek sağlayarak, zorlu tedavi süreçlerinde ailelerin yanında oluyor.

Lösev (2)

Ramazan'ın başlamasıyla birlikte LÖSEV, 30 binden fazla ihtiyaç sahibi aileye gıda yardım kolileri ulaştırdı. Bu koliler, lösemi ve kanseri yenen gençler, aileler ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen 500’den fazla gönüllü tarafından hazırlandı.

Özellikle fitre, fidye ve zekat bağışları, LÖSEV aracılığıyla 50 bin ve 30 bin TL değerinde nakdi yardım çekleri olarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Vakıf, bağışların her bir kuruşunun doğrudan lösemi ve kanser tedavisi gören çocuklara ve ailelerine ulaşması için gece gündüz çalışıyor.

Lösev (4)

“Ramazan ayında bir yoksul aileyi doyurmanın, hasta bir çocuğu iyileştirmenin, gözü yaşlı bir anneyi gülümsetmenin ibadetlerin en güzeli olduğuna” inanan LÖSEV, bu yıl da desteklerini aralıksız sürdürüyor.

Bağış yapmak isteyenler, Türkiye'deki tüm banka şubelerindeki “BAĞIŞ EKRANLARI” üzerinden, internet bankacılığı, PTT şubeleri, www.losev.org.tr web sitesi, tüm operatörlerin faturalı hatlarından 3406 ve 1998 kısa SMS hatları üzerinden veya LÖSEV ofislerini arayarak ya da ziyaret ederek katkıda bulunabilir.

Lösev (1)

Alanya'da duvara çarpıp yanan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti Alanya'da duvara çarpıp yanan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti

LÖSEV, Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde, toplumun en savunmasız bireyleri olan lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklara ve ailelerine yardım eli uzatılmasını amaçlıyor. Detaylı bilgi ve bağış yapmak için LÖSEV'in resmi web sitesi ziyaret edilebilir.

İletişim için:

Bu Ramazan, “ÖNCE ÇOCUKLAR İYİLEŞSİN” diyerek, lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklara umut olun.

Editör: Mustafa Düzenli