Sevil Sevil emin adımlarla ilerliyor Sevil Sevil emin adımlarla ilerliyor

18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'de ekrana gelecek yeni bölüm, heyecan ve drama dolu sahnelerle dolu olacak.

İnci Taneleri Dizisinin İlk Bölümü İzleyicileri Nefessiz Bıraktı! (4)Dizinin dikkat çeken karakterlerinden Dilber, Hazar Ergüçlü'nün başarılı oyunculuğuyla hayat buluyor. İnci Taneleri Dizisinin İlk Bölümü İzleyicileri Nefessiz Bıraktı! (3)Yeni bölümde Dilber, pavyonun açılışını yeni şarkısı ve özel dans gösterisiyle yaparak dikkatleri üzerine çekecek. Bu etkileyici sahne, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

İnci Taneleri Dizisinin İlk Bölümü İzleyicileri Nefessiz Bıraktı! (5)Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği BKM yapımı dizi, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilerin gönlünü fethetmeye devam ediyor. Yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Inci Taneleri (4)-1Her bölümüyle reyting rekorları kıran "İnci Taneleri", sürükleyici hikâyesi ve kaliteli oyunculuklarıyla izleyicilere keyifli bir dizi deneyimi sunuyor. Yeni bölümle birlikte dizi, ekran başındaki izleyicileri bir kez daha etkisi altına alacak gibi görünüyor.

Kanal D ekranlarında 18 Nisan'da saat 20.00'de yayınlanacak "İnci Taneleri"nin yeni bölümü kaçırılmamalı!

Muhabir: Ertuğrul Salih Çimen